Wachttijd; hoe kom jij die door?

Afgelopen week deed ik mee aan de clubkampioenschappen van Padel. Je kon opgeven wanneer je kon spelen en wanneer niet, op het slotweekend na, dat moest je vrijhouden. Samen met iemand die ik bij padel ontmoet heb had ik me ingeschreven, dus het was wachten op het rooster. Nou begon het kampioenschap vorige week zondag, op maandag hadden we nog steeds niets gehoord over de speelddatum. Pas woensdag hoorden we dat we vrijdagavond onze eerste poule wedstrijd moesten spelen. Waar gaat dit heen zul je nu denken. Ik merkte dat ik de hele week onrustig was. En pas na de eerste wedstrijd, die we grandioos verloren, snapte ik, ik heb de hele week in de wachtstand gestaan. Ik zat te wachten op wat er volgens mij eerst moest komen voordat ik verder kon.
En dat zie ik bij veel dames ook, tussen de behandelingen door, voor de volgende controle afspraak. Ze zitten met onrust en ongeduld de wachttijd uit.
Nu ik bij mezelf voelde hoe ik het had ervaren besprak ik dit met een cli├źnte die met het zelfde probleem (de onrust en het ongeduld voor de afspraak die duidelijkheid zou geven) zat.
We bespraken wat verschil zou maken en kwamen samen op iets heel simpels uit.
Ieder moment opnieuw kiezen om iets fijns te doen met de tijd. En met iets fijns bedoel ik dan iets waar je blijer van wordt dan onrust en ongeduld. En dat kan alles zijn.
Het minst simpele hieraan is dat je jezelf moet herinneren aan het opnieuw kiezen.
Heb jij hier ook last van; hang een briefje op je spiegel, in je keukenkastje of op de wc waarop staat; Ik kies opnieuw! Ieder moment kun je opnieuw kiezen, dus doe dat. Het scheelt onrust, het scheelt ongeduld en vooral het komt jouw genezingsproces van borstkanker ten goede.

Aankomende week heb ik nog 3 plekjes voor een gratis adviesgesprek. Wil jij deze mail me dan snel, we plannen hem in.

Voor nu een heerlijke zondag, vol met nieuwe keuzes!