Ester Janssen

Er is zoveel mogelijk als we leven vanuit onze eigen kracht. Wanneer je lichaam, gedachten en gevoelens in balans zijn met elkaar, dan sta je in je kracht. Wie in haar of zijn eigen kracht staat, kan dromen laten uitkomen. Ik ben ervan overtuigd, dat oprechte dromen de wereld een mooiere plek maken. Of deze dromen nu gaan over de oceanen schoonmaken van plastic of kinderen lesgeven of grootbrengen. De moeilijkheid is echter hoe komen we in onze kracht en hoe blijven we daarbij.

Ik ben Ester Janssen, getrouwd en moeder van twee jongens. Ik combineer het moederschap met mijn werk. In alle gebieden van mijn leven ga ik voor het leven van mijn dromen.

Ik ben afgestudeerd als master in de psychosomatische fysiotherapie en heb daarin 17 jaar werkervaring. De psychosomatiek verbindt het lichaam met het denken en voelen. Dat is dan ook mijn kracht, ik verbind de ervaringen van het lichaam met de gedachten en emoties die daarbij komen. Om die verbinding tot stand te brengen is het nodig dat we oprecht contact maken met onszelf. Ik noem dat ‘bij jezelf zijn’. Als we bij onszelf zijn, komt die eigen kracht naar boven en kun je meer dan je voor mogelijk had gehouden. Het is mijn missie om mensen in hun kracht te laten komen, zodat er keuzes gemaakt worden die zowel vanuit het lichaam als het denken kloppen, ongeacht de omstandigheden.