Zelf jouw herstel bevorderen.

 

Herken jij dit?

=

Je bent bekomen van de eerste schok van de diagnose, je bent net gestart met de behandelingen en je hoort jezelf vragen aan je mamacare verpleegkundige; “maar wat kan ik zelf nog extra doen”? Je bedenkt dat je deze vraag ook al aan anderen hebt gesteld en realiseert je dat je altijd actief bent bezig geweest om aan je eigen gezondheid te werken, maar dat je nu niet meer precies weet waar je moet starten. Dit maakt je onzeker

=

Je was iemand die altijd actief bezig was met haar lichaam en daarop vertrouwde, maar door de diagnose twijfel je nu voortdurend aan je eigen lijf. Voel ik dit wel echt en klopt het wel? Het wantrouwen en deze onzekerheid ken je niet en maken je nog onzekerder, zo erg zelfs dat je andere dingen waar je altijd zeker van was ook niet meer weet of vertrouwt.

=

Je hoorde het behandelplan aan en wist, de artsen weten meer dan ik maar ik heb altijd zelf bepaald over mijn lijf en mijn leven, waar heb ik nou nog grip op. Het voelt alsof de artsen alles voor mij bepalen en ik alleen maar kan volgen en dat voelt niet goed..

=

Stiekem vraag je jezelf af, wat heb ik fout gedaan dat ik ziek ben geworden, dit schuldgevoel maakt dat je maar blijft twijfelen aan jezelf.

=

Je hebt regelmatig de gedachte dat jouw dromen niet kunnen gaan uitkomen door de borstkanker, dat maakt je heel bang en ook machteloos.

Ik help je graag met:

A

Jou te leren wat je precies kunt doen om je gezondheid te bevorderen, zodat je actief blijft zoals je altijd was en vooral zoals je wilt zijn.

A

Het vertrouwen in je lichaam weer te vergroten, al is het maar voor een deel, zodat jij weer helder hebt welke kant jij op wilt?

A

De grip weer terugpakken op jouw leven, zodat je het gevoel hebt samen te werken met jouw lijf, de behandelaars en de medicatie zodat je samen het beste herstel mogelijk neerzet.

A

Het weer te kunnen ontspannen, zodat je in plaats van onrustig weer rust ervaart, zelfs in deze onzekere tijden.

A

Het verminderen van het schuldgevoel, zodat je helder hebt wat je wilt en kunt in de toekomst.

A

De kans op herstel vergroten, op een natuurlijke manier, waardoor jouw dromen uit kunnen komen.

 

Dit is mogelijk als je meedoet aan de training ‘Zelf herstel bevorderen’!

 

 

  • 12 trainingsvideo’s met uitleg en oefeningen. 
  • 6 keer live sessies 1 op 1 met mij 
  • 12 weken lang al je vragen stellen, die ik beantwoord binnen 24 uur, zodat je er nooit alleen voorstaat
  • onbeperkt toegang tot de trainingsvideo’s 

Je wilt gewoon beter worden en daar doe je alles voor! Daar help ik je bij:

R

Ik geef jouw je gevoel van zelfbeheer weer terug

R

Je krijgt meer invloed op je lijf, omdat je weet wat je zelf kunt doen om te herstellen

R

Je vergroot je vertrouwen in je eigen lichaam

R

Je hebt het gevoel dat niet alles rondom jouw heen gebeurd maar dat jij invloed hebt omdat het herstelproces een samenwerking is geworden

R

Je vergroot je kans je dromen te laten uitkomen

R

Kortom: je hebt weer grip op wat jij zelf kunt doen om je herstel te bevorderen.

Anderen gingen je voor en dit schreven zij:

Ik vind de video’s prettig om naar te luisteren, het is geen saai verhaal, maar een enthousiaste manier van overbrengen. je geeft ook vertrouwen dat het zeker de eerste keren lastig is om te “voelen”. 

Anneke

Ester weet uitstekend verbanden te leggen, stelt de goede vragen en past waar nodig de begeleiding aan. Ze straalt warmte uit en is oprecht geïnteresseerd en zoekt de verbinding. Dank je wel Ester. 

Marije

Wat ik erg fijn vond was dat Ester erg in het moment werkt, dus toen ik met een voorbeeld van mijn gezin kwam, waar op dat moment wat speelde, gaf ze me de juiste handvatten om bij mezelf te blijven. Ik gebruik deze dingen zelf wel vaker, maar nu weet ik waarom ik ze gebruik en kan ze bewuster inzetten. Voor thuis en zelfs tijdens mijn werk.

Linda

Ik heb uit de training gehaald dat door te oefenen met de technieken, ik gezien heb hoe hard ik aan het werk was en hoe ik dat kan loslaten en vertrouwen op mijn eigen kunnen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid hierdoor.

Marieke

Esters quote die bij mij bleef hangen was; ’ dit is niet van mij’ , deze had betrekking op de emoties/verhalen die anderen uiten/vertellen en die (te) veel impact op mijzelf hebben.”

Susan

Veelgestelde vragen:

Vraag 1

Antwoord op vraag 1.

Vraag 2

Antwoord op vraag 2.

Vraag 3

Antwoord op vraag 3.