Afgelopen week was ik in Spanje samen met mijn man op bezoek bij mijn schoonouders. Na een heerlijke 5 dagen moesten we maandag vroeg op om naar het vliegveld te gaan.
Mijn wekker stond op 5.30. Nou vind ik vroeg opstaan niet erg, maar het liefst heb ik wel dat niemand tegen me praat. Ik wil rustig wakker worden op mijn eigen manier.
Op een gegeven moment word ik wakker van mijn man, hij doet de rolluik open en ik denk bij mezelf heb ik de wekker gemist? Ik kijk op mijn wekker en deze geeft 5.23 aan. Ik heb dus nog 7 minuten om te slapen…. Ik snauw naar hem, “doe dat ding dicht” en draai me om. Oké misschien heb ik toch een soort van ochtendhumeur!

Als het half 6 is sta ik op, doe mijn ding en voor we het weten zitten we in de auto naar het vliegveld, de anderen zijn rustig en gezellig aan het praten en ik denk vooral ‘laat me met rust’. En toen gebeurde het.
Ik werd me bewust van wat ik dacht. In het ogenblik dat ik dacht ‘laat me met rust’ werd ik me bewust van wat ik dacht en hoe ik me daarbij voelde namelijk niet fijn, geïrriteerd en naar. En toen werd ik blij, want als ik me bewust ben van wat ik denk en doe dan heb ik weer een keus. De keuze om iets anders te doen.

Daar is bewust zijn voor, ook in een genezingsproces. Op het moment dat je je bewust bent, dit is wat ik doe, denk of voel, dan heb je de mogelijkheid om een verandering aan te brengen. En deze veranderingen zijn goud waard. Deze maken het verschil tussen je geïrriteerd, gefrustreerd, verdrietig of machteloos voelen naar iets anders. Iets wat op dat moment beter voelt en waardoor jouw genezing beter aangezet wordt. Wie zich iets beter voelt, verkrampt minder, stroomt iets beter door. En wie goed doorstroomt, heeft veel meer en sneller kans op herstel.

Ik kon mijn gedachten draaien naar me beter voelen en daarmee deelnemen aan een gezellig gesprek in de auto. Sterker nog, dit moment veranderde mijn hele dag. Want door dit bewustzijnsmoment, was ik de hele dag bewuster van mijn kracht om me beter te voelen.
Zo werkt het voor genezen ook! Wil jij ook je genezing bevorderen en mogelijk zelfs versnellen en wil je mij daarbij als je helpende hand?
Aankomende weken wil ik een pilot draaien waarbij ik, naast mijn gewone programma van 3 maanden, aanbied dat je mij mag appen gedurende de werkdag als je er even doorheen zit, als je iets niet begrijpt (op het gebied van genezen hè) of als je gewoon even een helpende hand kunt gebruiken. Ik zit dan een soort van onder jouw speeddialknop en reageer zo snel mogelijk op jouw vragen waardoor jij verder kunt.
Wil je hier gebruik van maken, neem even contact met me op. Ik heb voor 3 mensen plaats om dit te doen. En de prijs is de gewone prijs voor het programma van 3 maanden.
Wees er dus snel bij, mocht je dit willen.

Voor nu wens ik je een dag met bewustwordende momenten,