Individuele training

 

Behalve de workshops ‘Blijf bij jezelf’ oftewel hoe om te gaan met prikkels is er ook de mogelijkheid om individueel gecoacht te worden. Waar bij de workshops de kracht is: leren van elkaar, is in de individuele training de intensiteit van het maatwerk de kracht. De hele training is toegespitst op jou! Jouw inbreng, jouw vragen, de situaties die jij hebt mee gemaakt en jouw leerdoelen zijn de leidraad voor de training.

Wanneer past de individuele training bij jou?

  • Als jij het beste leert door zeer intensief ermee bezig te zijn.
  • Als jij maatwerk wilt.
  • Als jij liever alleen leert dan in een groep.
  • Als jij bereid bent zelf inbreng te geven, zelf de eerste stappen te zetten.
  • Als je snel grote stappen wilt maken.

Ik ben geïnteresseerd maar heb nog een vraag

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Extra informatie

Het is gebruikelijk dat een trainingstraject ongeveer 5 à 6 keer duurt. Verdeeld over ongeveer drie maanden. Wij samen bepalen de tijdsspanne. 

De locatie van de training kan wisselen. De training kan goed gegeven worden al lopend in het bos. Dit heeft zelfs voordelen; als je beweegt tijdens dat je leert, slaat de informatie zich beter op in het brein. 

Echter gezien de weersomstandigheden in Nederland is het soms beter als het binnen is. Mijn locaties zijn gekozen op voldoende ruimte, zodat bewegen binnen geen enkel probleem is.

Een training van 4x één uur kost € 320,- incl. BTW

Eén enkel consult van één uur (alleen mogelijk na de training van 4x) kost € 95,- 

Ester voelde meteen vertrouwd aan. Ze kan heel erg goed luisteren en haalde daardoor de kern uit mijn vragen. Hier had ze passende oplossingen voor die ik meteen kan toepassen in het dagelijks leven, thuis en op mijn werk. Sommige oefeningen moet ik eerst thuis gaan uit proberen omdat ik ook niet altijd weet wat bij mij past. Maar Ester zoekt net zo lang mee totdat de juiste manier voor mij gevonden is. Ik zeg regelmatig tijdens een gesprek met Ester; ” hier kan ik wat mee”!

Anna

Intercedente